المقادير ::
بصل
ثوم
صدور دجاج
جزر
فلفل رومي
بصل اخضر
زيت صويا
مكرونه مسلوقه..
طريقة التحضير ::
اولا تحمير البصل والثوم لغاية ما يحمر..
وبعدين تقطعي الدجاج قطع صغيره وطويله شوية.
وبعدين..تحطيه على الدجاج مع حبة مكعب ماجي..وتحميرهم...
وبعدين تحطي عليه مياه وتتركيه عشر دقايق..على نار هاديه ومغطيه عليه..
وبعدين تقطعي الجزر والفلفل والبصل..
وبعدين تحطي عليه الجزر وتتركيه كمان عشر دقايق...
وبعد العشر دقايق ويكون تقريبا نشفت المياه تحطي البصل والفلفل...
بعدين بتحطي ملح وفلفل اسود وزيت الصويا وكتريه لغاية ما يصير الدجاج
بعد التحريك لونه بني...لان مش باقي الا انك تحطي المكرونه
وبعدين تجيبي المكرونه المسلوقه وتحطيها وتحركيها كويس.
وتقدم فى طبق التقديم وبالهنا والشفا
بصل
ثوم
صدور دجاج
جزر
فلفل رومي
بصل اخضر
زيت صويا
مكرونه مسلوقه..
طريقة التحضير ::
اولا تحمير البصل والثوم لغاية ما يحمر..
وبعدين تقطعي الدجاج قطع صغيره وطويله شوية.
وبعدين..تحطيه على الدجاج مع حبة مكعب ماجي..وتحميرهم...
وبعدين تحطي عليه مياه وتتركيه عشر دقايق..على نار هاديه ومغطيه عليه..
وبعدين تقطعي الجزر والفلفل والبصل..
وبعدين تحطي عليه الجزر وتتركيه كمان عشر دقايق...
وبعد العشر دقايق ويكون تقريبا نشفت المياه تحطي البصل والفلفل...
بعدين بتحطي ملح وفلفل اسود وزيت الصويا وكتريه لغاية ما يصير الدجاج
بعد التحريك لونه بني...لان مش باقي الا انك تحطي المكرونه
وبعدين تجيبي المكرونه المسلوقه وتحطيها وتحركيها كويس.
وتقدم فى طبق التقديم وبالهنا والشفا