مسقعة المطاعم الكبرى تعااالى وهتعرفى
مسقعة المطاعم الكبرى تعااالى وهتعرفى
النهاردة انا جيبالكم وصفة المسقعة الى بيعملوها المطاعم الكبرى
كنت بتفرج على قناة فتافيت للاكل وشوفت الوصفة دية
باذنجان مقلى وفلفل مقلى متبل بالملح والفلفل
(نصيحة ) لعدم امتصاص الباذنجان للزيت يرش علية الدقيق قبل القلى وهتشوفى الفرق
صلصة الطماطم بالثوم
ونصيحة خليها نصفها طماطم طازة وطماطم معجون هتعمل نتيجة احلى
وطبعا نحمر الثوم قبل وضع الصلصة علية
صلصةالباشميل (بدون بيض)
والمفاجاة
الجبنة الموتزاريلا
وتكمن الطريقة باختلاط الجبنة والصلصة والبشاميل
الطريقة
توضع طبقة بشاميل فى الصانية
وبعدها يرص طبقة الباذنجان والفلفل
وتوضع الصلصة على الباذنجان والفلفل
ثم نوضع الجبنة فوق الصلصة
وبعد ذلك نعيد الكرة ونوضع الباشميل
وهكذا
وتوضع فى الفرن 30 دقيقة على 200 درجة
وادعولى
مسقعة المطاعم الكبرى تعااالى وهتعرفى
النهاردة انا جيبالكم وصفة المسقعة الى بيعملوها المطاعم الكبرى
كنت بتفرج على قناة فتافيت للاكل وشوفت الوصفة دية
باذنجان مقلى وفلفل مقلى متبل بالملح والفلفل
(نصيحة ) لعدم امتصاص الباذنجان للزيت يرش علية الدقيق قبل القلى وهتشوفى الفرق
صلصة الطماطم بالثوم
ونصيحة خليها نصفها طماطم طازة وطماطم معجون هتعمل نتيجة احلى
وطبعا نحمر الثوم قبل وضع الصلصة علية
صلصةالباشميل (بدون بيض)
والمفاجاة
الجبنة الموتزاريلا
وتكمن الطريقة باختلاط الجبنة والصلصة والبشاميل
الطريقة
توضع طبقة بشاميل فى الصانية
وبعدها يرص طبقة الباذنجان والفلفل
وتوضع الصلصة على الباذنجان والفلفل
ثم نوضع الجبنة فوق الصلصة
وبعد ذلك نعيد الكرة ونوضع الباشميل
وهكذا
وتوضع فى الفرن 30 دقيقة على 200 درجة
وادعولى